ScummVM

ScummVM S60 (3rd) 1.2.0

Terugkeer van klassieke avonturen op je Symbian telefoon

Uitmuntend
8

ScummVM is een populaire gratis virtuele machine waarmee je klassieke spellen speelt. Deze spellen zijn gemaakt in een programmeertaal die ScummVM vertolkt naar vrijwel alle besturingssystemen. Ook Symbian is van de partij.

Over de Windows-versie van ScummVM zijn we zeer enthousiast en bij deze versie is dat niet anders. Ook op Symbian speel je al je favoriete avonturenspellen van weleer. Niet alleen klassiekers als Monkey Island (1 t/m 3) en Indiana Jones zijn van de partij. In totaal zijn er honderden games die werken met de emulator.

Je bedient ScummVM met het aanraakscherm of met de toetsen op je telefoon. Niet alle Symbian toestellen beschikken over een aanraakscherm maar ook zonder werkt het. Games voeg je toe aan een map op je telefoon.

ScummVM laat je klassieke avonturenspellen herleven op je mobiele telefoon. De software bedien je zoals je gewend bent op de pc (met een nagebootste muis of met het aanraakscherm) en dit werkt prima. Heb je thuis nog spellen van Lucasarts (of andere makers) liggen dan is het tijd ze uit de doos te halen. Breng het jeugdsentiment naar je telefoon!

Meeste downloads Actiespellen voor symbian

Meer
ScummVM

Download

ScummVM S60 (3rd) 1.2.0

Beoordelingen about ScummVM